Kangas & Svinhufvud Oy toimii yhteistyössä HR Legal Services Oy:n kanssa

”Keskitytään olennaiseen” on HR Legal Services Oy:n keskeinen toiminta-ajatus. Oli sitten kyseessä HR- tai lakiasiat, kaikesta on löydettävissä asian ydin, punainen lanka. Kokeneet asiantuntijamme ovat huomanneet työuransa aikana, että monilta ongelmilta olisi vältytty, mikäli perusasiat olisivat olleet kunnossa ja siksi me myös panostamme niihin.

Korkea ammattitaito ja asiakaslähtöisyys takaavat sen, että tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka heidän on myös helppo ottaa arjessa käyttöön. Käytännönläheisyys ja ammattitaito ovatkin niitä adjektiivejä, joita asiakkaamme mielellämme käyttävät, kun he kuvaavat yritystämme.

Kangas & Svinhufvud Oy on HR Legalille tärkeä yhteistyökumppani rekrytoinnin ja suorahaun palveluillaan. HR Legal on perustettu työsuhdejuridiikan ympärille, mutta tänä päivänä tarjoamme laajan valikoiman niin HR- kuin lakipalvelujakin. Keskeisiä palvelujamme ovat: Valmennukset & Coaching, Työyhteisösovittelu, HR- & Lakikonsultointi, Sopimusjuridiikka, HR- & Lakikartoitukset, Tietosuojapalvelut sekä Vuokra HR- & Lakimiespalvelut. Lisäksi yrityksemme kautta saa oikeudenkäyntiapua, palkkahallinnon- ja palkitsemisen ammattilaisten palveluja sekä Hannan & Martin kautta rekrytointi- ja suorahakupalveluja.

Kangas & Svinhufvud olikin HR Legalille niin sanotusti puuttuva lenkki ennen kuin yhteistyö alkoi. Nyt palettimme kattaa kaiken olennaisen, mitä työsuhteen elinkaareen liittyy. Ja mikä parasta, Hanna ja Martti ovat luottohenkilöitä, joiden kokemus ja ammattitaito puhuvat puolestaan!

Henna-Riikka Huhta, perustaja, HR Legal Services Oy