MARTTI KANGAS
seniorikonsultti, partner

MARTTI KANGAS

Martilla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus henkilöstöalalta niin konsulttina kuin johtotehtävistäkin. Hänellä on laaja ymmärrys henkilöstöhallinnon haasteista useilta eri sektoreilta, erityisesti rakennusteollisuudesta sekä vakuutus- ja finanssialalta, mutta myös SOTE-, teollisuus- ja palvelutoimialoilta.

Uransa aikana Martti on työskennellyt useissa vaativissa tehtävissä mukaan lukien seitsemän vuotta maajohtajana kansainvälisessä henkilöstöpalvelualan yrityksessä. Vahvan osaamisensa ansiosta Martti on erinomainen kumppani vaativiin toimeksiantoihin, joissa hän pääsee perehtymään asiakkaan tilanteeseen syvällisesti. Rautaisen ammattitaidon ja asiakaslähtöisen toimintatapansa ansiosta Martilla on useita pitkäaikaisia asiakassuhteita ja maine yritysjohdon luotettavana business partnerina.

Martti on toiminut vuodesta 2014 lähtien yrittäjänä ja on toinen perustajaosakas Kangas & Svinhufvud Oy:ssä.

+358 40 700 7754
martti.kangas@kangassvinhufvud.fi

Hanna Svinhufvud
seniorikonsultti, partner

Hanna Svinhufvud

Hannalla on pitkä ja monipuolinen kokemus henkilöstöhallinnosta, henkilöstön kehityksestä ja rekrytoinneista mutta myös taloudesta ja hallinnosta. Laajan asiantuntemuksensa ansiosta hän tuntee hyvin liiketoiminnan ja vaativien rekrytointien haasteet. Uransa aikana Hanna on vastannut sadoista johto-, esimies- ja asiantuntijatason avoimista ja suorahauista sekä henkilöarvioinneista.

Hannan persoonaa kuvaa ”passion to people” – syvä kiinnostus ihmisiin – ja tämä inspiroi häntä löytämään juuri oikeat henkilöt heille sopiviin tehtäviin ja auttamaan organisaatioita pääsemään tavoitteisiinsa. Hän on tottunut työskentelemään johdon business partnerina niin suurissa kuin pienissäkin organisaatioissa ja vaativissa toimeksiannoissa. Hannalla on kokemusta myös HR- ja HRD-tehtävistä, esimies- ja johtoryhmätyöskentelystä sekä caochingista ja mentoroinnista. Hänellä on Suomen Projektiyhdistys ry:n myöntämä PM Foundation -sertifikaatti.

Hanna on Kangas & Svinhufvud Oy:n toinen perustajaosakas.

+358 400 608 947
hanna.svinhufvud@kangassvinhufvud.fi